Добредојдовте на нашите веб-страници!

Предности на машината за правење нокти со голема брзина

Машината за правење нокти со голема брзина е специјална опрема специјално дизајнирана за изработка на нокти.Има карактеристики на брза брзина, висока ефикасност и добар ефект.Значи, кои се предностите на машината за правење нокти со голема брзина?

1. Машината за правење нокти со голема брзина користи мотор со магнетна левитација за да ја придвижи линеарната шина за водич и автоматски ги храни клинците низ парот за завртки, што значително ја подобрува ефикасноста на производството.

2. Машината за правење нокти со голема брзина може да биде опремена со повеќе комплети уреди за хранење нокти според барањата на клиентите за да се задоволат различни производствени потреби.

3. Машината за правење клинци со голема брзина усвојува структура на лизгач на шина за водич со голем удар, која е лесна за движење и работи непречено.

4. Работната маса на машината за правење нокти со голема брзина е составена од прецизни водилни шини и високопрецизни оловни завртки, кои имаат карактеристики на висока цврстина и низок шум.

5. Машината за правење нокти со голема брзина е управувана од мотор со висока ефикасност и заштеда на енергија, а може да се избере конвертор на фреквенција за регулирање на брзината за да се направи работата стабилна и тивка.

6. Работната маса на машината за правење нокти со голема брзина е составена од прилагодливи водилни шини и високопрецизни оловни завртки, кои можат да се прилагодат според различни производствени потреби.

7. Машината за правење нокти со голема брзина е опремена со безбедносен заштитен уред, кој има заштитни функции како што се прекумерна струја, пренапон и преоптоварување.

8. Машината за правење нокти со голема брзина е лесна за ракување и лесна за одржување.

Машината за правење клинци со голема брзина усвојува напредна технологија за регулирање на брзината на конверзија на фреквенција, која и овозможува на машината за правење нокти со голема брзина флексибилно да го приспособува и контролира моторот според реалните потреби на производството, за да го реализира прилагодувањето на брзината на правење клинци.Покрај тоа, машината за правење нокти со голема брзина е релативно едноставна за ракување, а корисникот треба само да работи според упатствата, што во голема мера ја подобрува ефикасноста на производството.


Време на објавување: април-06-2023 година