Добредојдовте на нашите веб-страници!

Завртка за самодупчење на филипс за глава

Завртка за самодупчење на филипс за главае исто така познат како шраф за самодупчење со глава Филипс.Завртката на опашката на вежбата е нов тип на високо-ефикасни прицврстувачи за нитни;завртката за дупчалката е именувана како завртка за самодупчење на дупчалката поради нејзината опашка за дупчење.Опашката на завртката за дупчење има глава за самодупчење во форма на опашка за вежба или зашилена опашка.Кога поврзаниот дел е закован со завртката за дупчење, не е потребна помошна обработка на површината и внатрешноста на поврзаниот дел.Завртката за дупчење може директно да се нанесе на материјалот за поставување и основниот материјал Дупчењето, тапкањето и заклучувањето може брзо да се завршат во исто време, и може брзо и автоматски да се дупчат и директно да се затегнат и фиксираат;конструктивната ефикасност на завртката за дупчење е исклучително висока;времето на изградба е заштедено во најголема мера, а ефикасноста на изградбата се подобрува.економските придобивки.Поврзаните делови заковани со завртки за опашката на дупчалката имаат силна сила на спојување, висока сила на претходно затегнување и висока стабилност на поврзаните делови.При изборот на завртката на дупчалката, потребно е да се избере соодветен тип, материјал и големина на завртката на дупчалката според материјалот и дебелината на поврзувачките делови што треба да се фиксираат.
Посебен процес и карактеристични предности:
1. Површината е поцинкувана, со висока осветленост, убав изглед и силна отпорност на корозија (опционални процеси на површинска обработка како што се бело цинкување, обоено цинкување, црно фосфатирање, сиво фосфатирање и позлата со никел).
2. Карбуризирана и калена, цврстината на површината е висока, што може да ја достигне или надмине стандардната вредност.
3. Напредна технологија, мал вртежен момент на извртување и високи перформанси на заклучување.
Дебелината на најдобрата челична плоча за дупчење не треба да надминува 6 mm
Употреба на производот:
1. Внатрешна и надворешна декорација како метална челична плоча, галванизирана челична плоча, метален завесен ѕид, метална светлосна преграда, алуминиумски врати и прозорци, билборди, градежна ограда, градежна заштита одбор итн.
2. Челик со општ агол, канален челик, железна плоча, плоча во боја, лимена плоча, компјутерска плоча и други метални и неметални материјали се комбинираат за инсталација.
3. Во инженерството на челични конструкции, занитување и фиксирање на челични плочки во боја на челична конструкција на аголен челик, канален челик и I-зрак, автомобилско тело, кутија за контејнери, бродоградба индустрија, опрема за ладење и други проекти за склопување.


Време на објавување: Мар-28-2023